Özcan’la görüşen İl Başkanının Dayısı kim?

Özcan’la görüşen İl Başkanının Dayısı kim? Özcan’la görüşen İl Başkanının Dayısı kim?
A- A+
Reklam

Bolu siyasi kulisleri çok ciddi bir iddia ile çalkalanıyor. Özellikle AK Partili ve CHP’li Belediye Meclis Üyelerinin birçoğunun bildiği bu iddia siyasi kulislerde de kulaktan kulağa dolaşıyor.

İddia şu şekilde; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı geçtiğimiz aylarda bir siyasi partinin İl Başkanının hatırı sayılır dayısı ziyaret etti. Başkan Özcan’ın Dayı tarafından ziyareti gayet normal olsa da iddia o ki; bu ziyaret sıradan bir ziyaret değilmiş.

Hatırı sayılır Dayı; Başkan Özcan’dan, İl Başkanı olan yeğeni karşılıklı polemik yaratacak şekilde siyasi tartışmaya girmemesi ricasında bulunur. Yeğenin de mecbur kalmadıkça (!) Başkan Özcan ile ilgili açıklama yapmayacağı sözünü verir. 

Hatırı sayılır Dayının iki taraf arasında arabuluculuğa soyunduğu iddiası ise edindiğimiz bilgilere göre Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından doğrulanırken, iddiaların odağındaki hatırı sayılır Dayının ve İl Başkanının kim olduğu yönündeki araştırmalarımız devam ediyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler